Trabzon'daki Gürcü kadın cinayette yeni gelişme! İlk ifadesi ortaya çıktı

Trabzon'da geçtiğimiz günlerde metruk bir binada kadın cesedi bulunmuştu. Olayla ilgili katil zanlısının ilk ifadesi ortaya çıktı.

Trabzon'daki Gürcü kadın cinayette yeni gelişme! İlk ifadesi ortaya çıktı

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Çömlekçi mahallesinde metruk bir binada ihbar üzerine bir kadın cesedi bulunmuştu. Olayla ilgili sır perdesi aralanırken katil zanlısının ilk ifadesi ortaya çıktı.

Çıplak vaziyette ve kanlar içerisinde olan kadının kimliğini tespit etmek üzere harekete geçen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri öldürülen kadının Gürcü vatandaşı olduğunu tespit etti.

Kadının katilini yakalamak için harekete geçen dedektifler, 10 gün önce cinayetin işlendiğini tespit etti. Dedektifler katilinin belirlenmesi için yoğun bir çalışma başlattı. Bölgedeki kamera ve MOBESE kayıtlarını geriye dönük inceleyen dedektifler, belirledikleri şüphelilerin izlerini sürmeye başladı. Cinayet masası dedektifleri yaptıkları çalışma sonrasında Gürcü asıllı Banesha Mamisheva isimli kadının katilinin 12 ayrı suç kaydı bulunan M.B. (49) olduğunu tespit etti.

Hurdacı olan ve cezaevinden izinli çıktığı belirlen M.B. kısa sürede yakalandı.

Şüpheliye olay yerinde yer göstermesi yaptırıldı.

"BENDEN FAZLA PARA İSTEDİ

Maktulü yaklaşık 8 yıldır tanıdığını belirten ve birkaç kez para karşılığında birlikte olduklarını ileri süren M.B. “Parkta alkol aldım, daha sonra kadınla buluştum. cinsel birliktelik yaşamak için daha önce gittiğimiz metruk eve gittik. Benden 250 TL istedi. Bende 150 TL verdim. Kabul etmedi. Tartıştık yumruk attım. Sonra başına taşla vurdum. Bayılınca birlikte oldum. Parasını aldım olay yerinden ayrıldım. Daha sonra üç kez olay yerine giderek ölüp ölmediğini kontrol ettim” dedi.

Sorgusu tamamlanan M.B. Adliyeye sevk edildi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler