Trabzon'daki dolmuşlar meclis gündeminde "Alışkanlıkları kırmak zor ama..."

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantıları devam ediyor.

Trabzon'daki dolmuşlar meclis gündeminde "Alışkanlıkları kırmak zor ama..."

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantılarında dolmuş denetimleri gündeme geldi.

CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin dolmuşlardaki şoför esnafının kılık kıyafet ve klima sorununu mecliste gündeme getirdi.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Zorluoğlu "Alışkanlıkları kırmak zor ama önümüzdeki günlerde gelişmeleri göreceğiz açıklamasında bulundu.

Başkan Zorluoğlu "Bu manada epey bir çalışma yaptığımızı belirtmek isterim. Eğitim verdiğimiz şoför arkadaşlara sertifika vereceğiz. Klima kullanan araçlar ile alakalı çalışma yaptık. Denetimler yapıyoruz ve cezalar kesildi. Büyük bir camia ve alışkanlıkları kırmak zor. Denetim geliştirme ve eğitim gerekiyor. Bu konuda önümüzdeki günlerde gelişmeleri göreceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler