Trabzon’daki Artvinlilerden Genel Sekreter Üçüncü’ye ziyaret

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan Artvinli çalışanlar Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü’yü ziyaret etti.

Trabzon’daki Artvinlilerden Genel Sekreter Üçüncü’ye ziyaret

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan Artvinli çalışanlar (İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Özgür Aşık, İtfaiye Şube Müdürü Fatih Yardımcı, Özel Kalem Şube Müdür Erdem Dizdar, Basın Yayından Burcu Akcin, Avukat Rümeysa Tüfekçi Baysal) Hopa’da kaymakamlık ta yapmış olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü’ye yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Üçüncü’yü çalışkan başarılı ve samimi bir kişilik olarak tanıdıklarını belirten Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Külekçi, “Hopa’da gönülleri kazanan değerli genel sekreterimiz her ne kadar Trabzonlu olsa da biz onu fahri hemşeri olarak görüyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” diyerek Artvin Hopaspor forması hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü ise “TFF 3’üncü Lig 1.grupta mücadele eden Artvin Hopaspor’umuza şampiyonluk yolunda başarılar dilerim. Hopa’da görev yaptığım süre içinde Artvin insanın yakınlığını ilgisini asla unutamam. Bir gerçeğin altını da çizeyim. Artvin’de Trabzon ve Trabzonspor sevdası ve bağlılığı çok farklı ve çok kıymetlidir. Trabzon ile Artvin arasında kardeşlik köprüsü kuran ve başarılı çalışmaları ile takdir ettiğim değerli başkanımız Ahmet Külekçi ve Trabzon’daki bütün Artvinli hemşerilerime de selam ve saygılarımı iletiyorum” şeklinde konuştu.

trabzondaki-artvinlilerden-genel-sekreter-ucuncuye-ziyaret.jpeg

trabzondaki-artvinlilerden-genel-sekreter-ucuncuye-ziyaret-001.jpeg

trabzondaki-artvinlilerden-genel-sekreter-ucuncuye-ziyaret-002.jpeg

trabzondaki-artvinlilerden-genel-sekreter-ucuncuye-ziyaret-003.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler