Trabzon’da yeni yapılan istinat duvarı yerle bir oldu!

Trabzon’da yol genişletme çalışması sırasında yapılan istinat duvarı yerle bir oldu.

Trabzon’da yeni yapılan istinat duvarı yerle bir oldu!

Trabzon’da, yol genişletme çalışması sırasında yapılan istinat duvarı çöktü.

Ortahisar İlçesine bağlı merkez köylerden olan ve Büyükşehir yasası ile mahalle statüsüne geçirilen Yeniköy ve Uğurlu Mahallelerinde yol genişletme çalışması yapılıyor.

trabzonda-yeni-yapilan-istinat-duvari-yerle-bir-oldu-001.jpeg

10 YILDIR TAMAMLANAMADI

1917’de 1 yıllık bir sürede Ruslar tarafından yapıldığı bilinen yolda, yaklaşık 10 yıldır süren genişletme çalışmaları çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü tamamlanamadı. Trabzon’un en fazla nüfusa sahip köylerine ulaşım sağlanan yol çalışmalar nedeniyle oldukça kötü durumda. Özellikle yağmurlu günlerde çamur deryasına dönen yol, sürücüler ve vatandaşlar için çileye dönüşüyor.

trabzonda-yeni-yapilan-istinat-duvari-yerle-bir-oldu.jpeg

İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ

Yapılan yol genişletme çalışmaları sırasında çok sayıda istinat duvarı yapıldı. Yeniköy Cami mevkiinde yapılan istinat duvarının orta kısımda yer alan bir bölümü önceki gün çöktü. Duvarın neden çöktüğü bilinmezken, önceki gün yağan yağmur ve sulamalar nedeniyle toprakta biriken suyun çökmeye neden olabileceği ileri sürüldü.

Çöken duvarın yeniden yapılması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

trabzonda-yeni-yapilan-istinat-duvari-yerle-bir-oldu-003.jpeg

trabzonda-yeni-yapilan-istinat-duvari-yerle-bir-oldu-002.jpeg

Çöken istinat duvarının eski hali

trabzonda-yeni-yapilan-istinat-duvari-yerle-bir-oldu.jpg

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler