Trabzon’da yeni tedbirler uygulanmaya başlandı

Trabzon'da koronavirüs tedbirleri uygulanmaya başlanırken ekipler de denetleme gerçekleştirdi.

Trabzon’da yeni tedbirler uygulanmaya başlandı

Orta ve Doğu Karadeniz'deki 7 ilde, İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele amacıyla valiliklere gönderdiği genelge kapsamında alışveriş merkezleri, lokanta, market, kafeterya ve kuaför gibi iş yerlerinde denetim yapılıyor.

Trabzon'da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde, genelgede kapalı olması gerektiği belirtilen alışveriş merkezi, market, berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin yanı sıra sadece paket servis verebilecek restoran, lokanta, pastane, kafe ve kafeterya gibi yeme ­içme yerleri kontrol edildi.

Şehir merkezindeki Atatürk Alanı ve civarında denetim yapan ekipler, paket servis veren iş yeri sahipleri ve çalışanlara kısıtlamalar konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Ekipler, cadde ve sokaklarda bulunan vatandaşları da hijyen, maske ve mesafe kurallarına uymaları konularında uyardılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber