Trabzon’da yelkenler Kabotaj Bayramı için açıldı! Karadeniz’de rüzgârla yarış başladı.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında Trabzon'da düzenlenen yelken yarışlarında 32 sporcu kıyasıya mücadele etti.
Trabzon’da yelkenler Kabotaj Bayramı için açıldı! Karadeniz’de rüzgârla yarış başladı.

Trabzon'da, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında yelken yarışları düzenlendi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yelken Federasyonu ile Akyazı Yelken ve Su Sporları Kulübünce organize edilen yarışlara, Akyazı Spor Kompleksi mevkisinden start verildi.
Yarışlara, Akçaabat Yelken Spor Kulübü, Beşikdüzü Yelken ve Doğa Sporları Kulübü, Trabzon Fatih Gençlik Spor Kulübü ve Akyazı Yelken Spor Kulübünden 32 sporcu katıldı.
"Optimist" ve "laser" branşlarındaki yarışlar, yarın sona erecek.
Akyazı Yelken Spor Kulübü Başkanı Adil Duman, açık denizdeki parkurda yarın 6 yarış daha gerçekleştirileceğini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir