Trabzon'da Yatırım Adası projesi iptal mi oldu? Açıklama geldi

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy'dan Yatırım Adası projesi için açıklama geldi.

Trabzon'da Yatırım Adası projesi iptal mi oldu? Açıklama geldi

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Haber61 TV'de Editör Masası programında Gazeteci Osman Şişko'nun sorularını yanıtladı.

Gürsoy, Yatırım Adası projesindeki son durumu ve projenin iptal olup olmadığına ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu.

"YATIRIM ADASI SOĞUTULMAYA ALINDI AMA İPTAL OLMADI..."

Maliyetlerin artması ve ekonomik nedenlerle projenin beklemeye alındığını kaydeden Başkan Gürsoy, "Yatırım Adası, sadece Arsin'in değil bölgenin önemli projelerinden. Maliyeti sebebiyle soğutulmaya alındı ama iptal diye bir şey yok. Zemin etüt çalışması ve ihalesi yapıldı. Dolgusu nasıl yapılacak, altyapısı ve üst yapısı için çalışıldı. Tahkimatı yapılıp içerisine de nitelikli dolgu yapılacak. Çünkü buraya fabrika kurulacak ve bir yük binecek. Ciddi rakamlar olunca proje biraz durduruldu. İnşallah ekonomi düzelir, dünyada da düzelir. Çünkü oralardan da buraya gelebilme durumları vardı" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler