Trabzon'da yangın paniği! Ekipler faciayı önledi

Trabzon'da bir binada belirlenemeyen sebepten çıkan yangın paniğe neden oldu.

Trabzon'da yangın paniği! Ekipler faciayı önledi

Trabzon'un Yenimahalle Mahallesi'nde, aniden alevler içinde kalan bir binada yangın paniği yaşandı. Devlet Sahil Yolu'na yakın bir sokakta meydana gelen yangının nedeni henüz belirlenemese de, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkin müdahalesi olası bir faciayı önledi.

Alınan bilgilere göre, yangın, mahallenin sakinleri tarafından endişeyle fark edildi ve kısa sürede itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine ulaşan itfaiye görevlileri, yangını kontrol altına almak için derhal müdahale etti. Şiddetli alevlerin büyümesinin önüne geçen ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Trabzon'da yangın paniği! Ekipler faciayı önledi

Bu sırada, yangınla ilgili dikkat çeken bir ayrıntı, mahalle sakinleri tarafından kayıt altına alındı. Yangının hemen bitişiğindeki bir binada, o esnada bir ip üzerinde asılı duran kıyafetlerini sakin bir şekilde toplayan bir kadın, soğukkanlılığıyla dikkatleri üzerine çekti.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, yangının çıkış nedeninin araştırıldığı ve gerekli tüm detayların incelendiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler