Trabzon’da yakalanan casus başka ile gönderildi

Suriye’ye casusluk yaptığı gerekçesi ile gözaltına alınan ve Trabzon’da tutuklanan şahıs bugün farklı bir cezaevine gönderildi.

Trabzon’da yakalanan casus başka ile gönderildi
Haber : Şükrü Üçüncü
 
Trabzon’da 10 gün önce polis tarafından gözaltına alınan ve Suriye devletine casusluk yaptığı öne sürülen M.M. isimli şahıs farklı bir cezaevine nakil edildi.
 
İKİ KEZ İNTİHAR ETMEK İSTEMİŞTİ
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde (TEM)  casusluk yaptığı gerekçesi ile sorgulandığı sırada 2 kez intihar ederek yaşamına son vermek isteyen Suriyeli M.M. Trabzon’da çıkarıldığı hakim tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından dün farklı bir cezaevine nakil edildiği öğrenildi.
 
TÜM SORGUSU GİRESUN'DA DEVAM EDECEK
 
Trabzon E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumun da özel bir bölmede tutulan ve sorgusunda 2 kez intihar etmeye kalkıştığı için denetim altında bulunan şahıs Giresun E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. Şahsın MİT tarafından da sorgulandığı öğrenilirken diğer sorgularının burada devam edeceği bilgisine ulaşıldı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber