Trabzon’un Kadıralak Yaylası’nda manzara ve vargit çiçekleri büyüledi!
Trabzon’un 1300 rakımlı Kadıralak Yaylası’nda yağmur sonrası oluşan sis, doğaseverlere kartpostallık manzaralar sundu. Yaylada kışın habercisi sayılan vargit çiçekleri açmaya başladı.
Yayınlanma:
Trabzon'un yüksek kesimlerinde yağmur sonrasında sis oluştu.
Tonya ilçesine yaklaşık 9 kilometre mesafedeki 1300 rakımlı Kadıralak Yaylası, sisle birlikte seyri güzel manzaralar oluşturdu.
Sürülerini yaylaya çıkaran yöre halkı, bir yandan kış hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da yağmur altında hayvanlarını otlattı.
Yaylanın bazı bölgelerinde ise yörede kışın habercisi olarak nitelendirilen beyaz, mavi ve mor renklerdeki vargit çiçeklerinin açmaya başladığı görüldü.





Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum