Trabzon’da yağış sonrası kapanan yollarda çalışmalar sürüyor
Trabzon’da son günlerde etkili olan yoğun yağışlar, bazı mahallelerde ulaşımı olumsuz etkiledi. Toprak kaymaları, su taşkınları ve hafriyat birikintileri nedeniyle kapanan yollar için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sahaya inerken, birçok noktada yol açma ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.
Trabzon’daki Atatürk Köşkü bayramda yoğun ilgi gördü
KAPANAN YOLLAR İÇİN YOĞUN MESAİ
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağış sonrası özellikle kırsal mahallelerde kapanan yolları yeniden ulaşıma açmak için çalışma yürüttü.
Bu kapsamda Atayurt, Yeniköy, Yeşilköy, Başdurak ve Oğuz mahallelerinde kapalı yol açma çalışmaları yapılırken, Yeşilköy Mahallesi’nde menfez çalışmaları da gerçekleştirildi.

HAFRİYAT VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILDI
İlçe genelinde yağışın ardından oluşan hafriyat birikintileri kaldırılırken, Fatih Mahallesi’nde yol serme çalışması gerçekleştirildi.
Öte yandan Güzelyalı Mahallesi’nde mezarlık düzenleme, Elmaalan Mahallesi’nde cami çevresi temizliği ve Yeşilyalı Mahallesi’nde kapsamlı temizlik çalışmaları yapıldı.
“ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”
Yetkililer, yağış nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı ekiplerin sahada çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, vatandaşların özellikle heyelan ve yol güvenliği konusunda dikkatli olması çağrısında bulundu.

Kaynak:


