Trabzon’da vaka sayısı arttı – İşte koronavirüste son durum

Trabzon’da koronavirüs vakalarında son rakamlar nasıl? İşte detaylar

Trabzon’da vaka sayısı arttı – İşte koronavirüste son durum

Haber61 Haber Servisi

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs Covid-19 virüsü nedeniyle Türkiye’de de pozitif vaka ve hayatını kaybedenlerin sayısı her gün artıyor. Ülke genelinde dün son olarak  vaka sayısı 5 bin 698 hayatını kaybedenlerin sayısı ise 92 olarak açıklandı.

Bu noktada Trabzon özelinde de vaka sayısı artmaya devam ediyor. Önlemler üst seviyeye çıkarılsa da Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan pozitif vaka sayısının 30’a yükseldiği öğrenildi.

2 kişinin hayatını kaybettiği Trabzon’da an itibariyle ölü sayısı artmazken 2 hastanın ise durumunun kritik olduğu ve yoğun bakımda tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Ayrıca daha önce 400 olan karantina sayısı da 450’ye yükseldi.  Bu kişiler sağlık ekipleri, polis ve jandarma ekipleri tarafından yakından takip ediliyor.

usta

zorluoglu

vali

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber