Trabzon’da uzaktan kumandalı bölmede kaçakçılık

Özel tabanlı araç ile kaçakçılık yapan iki şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Trabzon’da uzaktan kumandalı bölmede kaçakçılık

Haber : Şükrü Üçüncü

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri; özel bölmeli minibüs içerisinde kaçak içki sevkıyatı yapıldığı bilgisi üzerine düzenlediği operasyonda 274 litre votka ve viski ele geçirdi.
 
SARP’TAN ÖZEL BÖLME İLE SOKUYORLAR 
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri; Gürcistan’dan Türkiye’ye A.N. ve K.U. isimli şahısların kaçak içki sevkıyatı yaptığı bilgisini aldı. KOM polisleri, kaçakçılığın 34 JH 2733 plakalı bir minibüsün taban kısmına takılan piston ile kaldırılarak şişelerin dizildiği ve bu yöntem ile birlikte Sarp Sınır Kapısından geçirildiği bilgisine ulaştı.


SD
 

ORTAHİSAR İLÇESİNDE YAKALANDI 
 
Harekete geçen ekipler; Sarp Sınır Kapısından ülkeye giriş yapana 34 JH 2733’ü şehrin girişinde beklemeye koyuldu. Araç Ortahisar ilçesinin girişine geldiğinde ise; polis ekipleri tarafından durduruldu. Araç içerisinde arama yapan ekipler, kontak anahtarlığı üzerinde bulunan uzaktan kumandayı fark etti. Kumanda tuşlarına basan polisler aracın tabanını havaya kalktığını tespit belirledi.


SD
 
EMNİYETE GETİRİLDİLER 
 
Aracın taban kısmına 274 litre kaçak içki poşetler içerisine sarılmış şekilde ele geçirildi. Dün akşam 20:00 sularında meydana gelen çalışmada ele geçirilen araç içerisinde bulunan sürücü A.N ve araç sahibi K.U. gözaltına alınarak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi. Şahısların sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber