Trabzon’da uyuşturucu operasyonu! çeşitli uyuşturucu madde ve para ele geçirildi

Trabzon’da uyuşturucu operasyonunda çeşitli uyuşturucu madde ve para ele geçirildi.

Trabzon’da uyuşturucu operasyonu! çeşitli uyuşturucu madde ve para ele geçirildi

Trabzon’da polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda farklı miktarlarda uyuşturucu madde ve para ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada istinaden H.K. isimli şahıstan; bir miktar Kubar Esrar ve bir miktar Metamfetamin ele geçirildi.

T.Ç. ve T.S. isimli şahısların bulunduğu ikamette ve üzerlerinde yapılan aramada ise bir miktar Kubar Esrar, 20.86 gr. Metamfetamin, 8 adet Sentetik Ecza, 1 adet hassas terazi, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 8 Bin 680 TL ele geçirildi.

Trabzon’da uyuşturucu operasyonu!

RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Ö.G. isimli şahsın bulunduğu araçta yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör ve 10 adet fişek ele geçirildi.

ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Yomra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda “Kilitlenmek Suretiyle Muhafaza Altına Alınan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan aranma kaydı bulunan A.E. isimli şahıs yakalandı.

Trabzon’da uyuşturucu operasyonu!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber