Trabzon’da TÜRSAB’da TTSO’ya sert sözler “Hatalara imza atıyolar”

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nden Trabzon Ticaret odasına eleştiri geldi.

Trabzon’da TÜRSAB’da TTSO’ya sert sözler “Hatalara imza atıyolar”

Trabzon’da Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) yaptığı açıklama ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı tarafsız olmamak ile eleştirdi ve hatalara imza attıklarını belirtti.

TÜRSAB Doğu Karadeniz BTK Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Ülkemizin en eski odalarından birisi olan, Trabzon ticaretinin kalbinin attığı, temsil edildiği, sektör temsilcilerinin ortak noktası, güçlü ve güzide kurumumuz olan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, tüm üyelerinin hak ve manfaatlerini koruması ve eşitlik ilkesine uygun davranması gerekirken ne yazık ki son dönemde bizleri de üzen turizmle ilgili hatalara imza atmaktadır.

Turizm sektöründe önemli işler yapan, Ortadoğu pazarında çok güçlü birçok seyahat acentası ve tur operatörü üyesi olan TTSO, tarafsızlık ilkesini unutarak yapmış olduğu reklam içerikli duyuru ile taraf olmuştur. Konunun ilgilileri TTSO Seyahat Acentleri Komitesi'ndeki turizm seyahat acentası sahiplerinden oluşan üyelerin de bu yanlışı görmezden gelmeleri, hatayı büyütmüştür. Yakın zamanda yaşanan ve üst üste gelen başka hataları da değerlendirdiğimizde, benzerlerinin artık yapılmamasını temenni ediyor, bilgi ve tecrübe eksikliği varsa her zaman TÜRSAB'a ve donanımlı üyelerine danışabileceklerini hatırlatıyoruz.

Turizm sektörümüz için doğruların yapılması ve sektörümüzün baş aktörleri olan üyelerimizin haklarının korunması adına gerekeni yapacağımızı belirtiriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber