Trabzon'da Türk Sanat Müziği konseri büyüledi

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Öğretmen Korosu Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde ikinci konserlerini verdiler.

Trabzon'da Türk Sanat Müziği konseri büyüledi

Trabzon'da merkez ve ilçelerden ve özellikle birbirinden farklı branş öğretmenlerinden oluşan koro, öğretmenlerin sazından, sözünden dökülen nağmelerle Trabzon'a harika bir gece yaşattı.

Şefliğini Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Müzik öğretmeni Berna Tankutay'ın yaptığı konserde solo ve koro eserlerinden oluşan 23 eser seslendirildi.

Trabzon'da Türk Sanat Müziği konseri büyüledi

ÖĞRETMENLER KENDİLERİNE HAYRAN BIRAKTILAR
İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş, konser sonunda şef Berna Tankutay'a çiçeğini takdim ederken, bu muazzam gecenin sergilenmesinde emek veren tüm öğretmenlerine teşekkür ederek "çocuklarımız emin ellerde" dedi.

Koro öğretmenlerinden emekliliği dolan Hasan Kocaman'a da bir çiçek takdim edilerek emekliliğinin kutlanması hoş bir süpriz olarak geceye anlam kattı.
Bir önceki dönem İl Milli Eğitim Müdürü olan ve şu anda Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürürlüğü görevini yürüten Hüseyin Burak Fettahoğlu'nun fikri ve ilgisiyle kurulan koro, öğretmenlerin sadece müzik branşından olmayışının, müzikle bir araya gelmesinin, özveri ve gayretin, müzik tutkusunun ve birlikte kültür ve sanata emek verilmesinin de bir göstergesi olarak hayat bulmuştu. Gecenin sonunda Genel Müdür Fettahoğlu'na teşekkürler gönderildi.

Trabzon'da Türk Sanat Müziği konseri büyüledi

İl Müdürü Evren Görmüş:
"Öğretmenlerimiz yaptıkları her işle bizlere hem ilham oluyor, hem de onlar için ve onların eliyle büyüyen çocuklarımız için daha çok çalışma ve üretme sorumluluğu yüklüyor. Bu anlayışla her zaman destekçileri olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler