Trabzon’da Türk Bayrağına saldırı iddiasına açıklama geldi

Trabzon’da Türk Bayraklarına saldırı gerçekleştirildiği iddiası üzerine Başkan Tok’tan açıklama geldi.

Trabzon’da Türk Bayrağına saldırı iddiasına açıklama geldi

Trabzon'un Çaykara İlçesi Maraşlı Mahallesi'nde 10 Kasım Gecesi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Atatürk büstünün yanındaki direklerde 10 Kasım nedeniyle yarıya indirilmiş bayrakların iplerinden koparılarak yerlere atıldığı iddiası gündeme boma gibi düşmüştü.

Konu ile ilgili Haber61’e açıklamada bulunan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, açıklamada bulunarak “eskimiş olan bayrak ipinin rüzgar nedeniyle kesilmesiyle böyle bir durum oluşmuştur” ifadelerine yer verdi.

Tok açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Çaykara ilçesi Maraşlı mahallemizde 10 Kasım Atatürk’ü anma dolayısıyla yarıya indirilen bayraklarımızın ilgili mahallede bayrağın bağlı olduğu ipin sağlam sabitlenmemesi nedeniyle yağan yağmurla ağırlaşan bayrağın ve rüzgarın etkisiyle ipin gevşemesi neticesinde bayrağımız süzülerek aşağıya doğru cazibeli bir şekilde inmesi, eskimiş olan bayrak ipinin rüzgar nedeniyle kesilmesinden dolayı böyle bir durum oluşmuştur. İlçemiz Mili ve manevi değerlerine bağlı olup, bayrağımıza karşı böyle bir saygısızlığı yapacak hiç bir kimse, hiç bir zümre ne yapabilir ne de aklından geçirebilir.”
 

Trabzon’da Türk Bayrağına saldırı iddiasına açıklama geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber