Trabzon'da trafikte silah sesleri yükselmişti! Saatler içinde yakayı ele verdiler

Trabzon Emniyeti, düğün konvoyunda yer alan ve silah atışı yapılan araçlara ulaşarak şahıslar hakkında işlem başlattı.

Trabzon'da akşam saatlerinde düğün konvoyunun geçişi sırasında silah sesleri yükselmiş ve görüntüler tepki çekmişti. Olay üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, silah atışı yapılan araçlara ulaşarak şahıslar hakkında işlem başlattı.

Beşirli istikametinde tünelde ilerleyen ve düğün konvoyunda yer alan 61 AFY *** ve 61 ADJ *** plakalı araçlardan silah sesleri yükselmiş, görüntüler ise tepki toplamıştı.

Yaşanan olay üzerine harekete geçen Emniyet ekipleri, araçlardan birine Akçaabat'ta diğerine ise Ortahisar'da ulaştı. Kullandıkları silahlar ile birlikte yakalanan şahıslar hakkında işlem başlatıldı.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA GELDİ!

Konuya ilişkin olarak Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

30.09.2023 günü saat 19.45 sıralarında haber merkezinin düğün konvoyunda bir araçtan silahla havaya ateş edildiği ve aracın Beşirli istikametinden idaremiz Yıldızlı istikametine seyir halinde olduğu bilgisi üzerine;

Araç Yıldızlı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde durdurulmuş, araç içerindeki G.S. isimli şahsın üzerinden kuru sıkı tabanca ve tabancada şarjöre basılı halde 1 adet kuru sıkı fişek ele geçirilmiş olup şahıs hakkında adli/idari işlem başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

yakayi-ele-verdiler-1.jpg

yakayi-ele-verdiler-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler