Trabzon'da tepki çekmişlerdi! HÜDAPAR'dan açıklama geldi

Trabzon'da Kahramanmaraş Caddesi'nde stant kuran ve vatandaşların tepkisiyle karşılaşan HÜDAPAR'dan açıklama geldi.

Trabzon'da vatandaşların tepkisini çeken HÜDAPAR'dan açıklama geldi.

HÜDAPAR üyesi olduğu ifade edilen bir grup, Trabzon'un Kahramanmaraş Caddesi'nde seçim çalışmaları kapsamında stant açmıştı. Bazı vatandaşların tepkisi sonrası polis olaya müdahale etmiş ve stant kaldırılmıştı.

Yaşanan gelişmeler sonrası HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı'ndan açıklama yapıldı.

Açıklama şu şekilde;

Daha önce de Parti Genel Merkezinizin defalarca dikkat çektiği ve dikkatli olunması hususunda uyarıda bulunduğu tehlikeli provokatif eylemlerin, her geçen gün şiddetini artırarak devam ettiğini kamuoyundan takip etmekteyiz.

Partimiz HÜDAPAR'ı hedef göstererek halkın gözünde düşmanlaştırmaya çalışan bazı siyasi partilerin ve onların piyonlarının bu çabaları sonucu, seçim çalışması yapan üyelerimizin yaralanması ve kurulan standlarımızın parçalanması gibi tehlikeli eylemler gerçekleştirilmektedir.

Daha önce yaşananların yanı sıra, geçtiğimiz günlerde Tarsus seçim lokalimize ses bombası atılmış, Mersin'de seçim çalışması yapan üyelerimiz silahlı-bıçaklı saldırıya uğramış, şimdi de Trabzon'daki tanıtım standımız, faşizan zihniyete mensup şahıslar tarafından parçalanmıştır.

Halk arasında kaos çıkararak oy devşirmeyi yöntem olarak benimseyen bu azgın güruha rağmen, seçimlerin sükunetle sürdürülmesi için bu provokasyonlara gelmeyeceğimizi, bizleri şiddet sarmalına almaya çalışanların bu çabalarının beyhude olduğunu buradan tekraren hatırlatıyoruz!

Son olarak... Ne olursa olsun, bu şekilde bizleri şiddetin bataklığına çekmeye çalışan siyasi çevrelerin ve onların tetikçilerinin, bu mafyavari eylemlerine karşı sessiz kalmayacağımızı, hukuk çerçevesinde gerekenin yapılacağını da kamuoyuna saygı ile bildiririz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber