Trabzon’da temeli atılmıştı! Vakıf hizmet binası hizmete açılıyor

Yomra Vakfı Başkanı Yüksel Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri basın açıklamasında bulundu.

Trabzon’da temeli atılmıştı! Vakıf hizmet binası hizmete açılıyor

Yomra Vakfı Başkanı Yüksel Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Açıklamada konuşan Yomra Vakfı Başkanı Yüksek Ayaz, ”Vakfımızın bir hizmet binası yoktu. belediyemizle görüştük. Yomra'ya bir vakıf binası inşa etmeye başladık. Binamız tamamlandı. Açılışını gerçekleştireceğiz. vakıf hizmet binamız inşallah 22 Mart cuma günü açılışını 14:30’ da gerçekleştireceğiz. herkesi davet ediyoruz.

50 öğrenciye burs vermeyi hedefliyoruz. Hazırlıklarını bitirmek üzereyiz. Üye olacak hemşeriler için çalışmalar yapıyoruz. Bayramdan sonra her ay Yomra’da kültürel bir etkinlik yapacağız. İlerleyen günlerde bunu 15 günde bire indireceğiz. İnsanları bilinçlendirmek adına toplantılar yapacağız. Sahada görünür bir Yomra Vakfı karşınızda olacak inşallah."

Trabzon’da temeli atılmıştı! Vakıf hizmet binası hizmete açılıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber