Trabzon'da tehlikeli driftin bedeli ağır oldu! 92 bin TL ceza kesildi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden drift yapan araçlara anında müdahale edildi. Sürücülerin belgelerine el konularak ağır para cezası kesildi.

Trabzon'da tehlikeli driftin bedeli ağır oldu! 92 bin TL ceza kesildi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Araklı ve Akçaabat ilçelerinde trafik denetimleri sırasında tehlikeli hareketlerde bulunan iki sürücüye ceza yağdı.

Trafik ekiplerinin yaptığı açıklamaya göre, denetimler esnasında drift atarak trafiği tehlikeye düşürdükleri tespit edilen iki sürücüye toplam 92.616 TL idari para cezası uygulandı.

Ayrıca, sürücülerin ehliyetlerine geçici olarak el konulduğu belirtildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamada, "2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun emrettiği maddelere istinaden drift atmak ve diğer maddelerden dolayı iki araç sürücüsüne idari işlem uygulanmış, sürücü belgeleri iki ay süreyle geçici olarak geri alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

Sürücülerin bu tehlikeli davranışları, diğer yol kullanıcılarının güvenliğini riske atmakta ve olası kazalara davetiye çıkarmakta. Trabzon Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğinin sağlanması ve benzeri olayların önlenmesi amacıyla denetimlerin devam edeceğini kamuoyuna duyurdu.

Trafik güvenliğinin herkes için önemli olduğunu vurgulayan yetkililer, sürücülerin ve yayaların bu tür riskli hareketlerden kaçınmaları gerektiğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber