Trabzon’da sokak köpekleri 1 kişiyi hastanelik etti

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde sabah saatlerinde vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

Trabzon’da sokak köpekleri 1 kişiyi hastanelik etti

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi otobüs terminali yanında bulunan köprüde bu sabah saat 06.00 civarlarında işine gitmekte olan vatandaşlara sokak köpekleri saldırdı.

Vatandaşların ifadelerine göre 10’a yakın köpek tarafından saldırıya uğrayan Vatandaş, Vakfıkebir devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ayağından ısırılan vatandaşa ilk müdahale yapılarak pansuman ve aşılar yapıldı.

Sokak Köpeklerinin saldırısına uğrayarak ağır bir şekilde yaralanan İsmet Sağlam, sabah evden 6.30 sularında çıktığını ve çarşı mahallesi istikametinde ilerlerken fol deresi köprüsü üzerinde 15 sokak köpeğinin saldırısına uğradığını ve derin diş yaralarıyla ağır bir şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldığını söyledi. Emniyet Müdürlüğünde de ifade verdiğini söyleyen Sağlam "Sokak köpekleri tehlike saçıyor. Ben 60 yaşında bir vatandaşım. 15 sokak köpeğinden kaçarak uzaklaşma şansım olamadı. Hele de benden daha yaşlı olan insanlar hiç kaçamazlar. Bizlerin çocukları ve torunları var. Yarın bir çocuğumuzu, torunumuzu veya bir vatandaşımızı bu sokak köpekleri parçalarsa şaşırmayın. Okullar açılmak üzeri bütün öğrenciler tehlike altında. Buradan yetkililere sesleniyorum. Bu sokak tehlikesini ortadan kaldıralım. Benim başıma geldi. Yarın çok geç olmadan bir başkasının başına gelmesin dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber