Trabzon'da şok eden olay! Köylüleri canından bezdiren mezarcı yakalandı

Trabzon'da babasının mezarını parçalayan kişi yakalandı.

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - parçalayan adam gözaltına alındı. Kardeşinin kurduğu kamera kaydıyla yakalanan şahıs, ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay Akçaabat İlçesi Akçaköyde meydana geldi. Köylülerin daha önce de bir çok defa yaşadığı mezar parçalama olayı tekrar etti. Bu defa kurulan kamera ile yakalandı. Babası Akçaköy eski Muhtarı Hakkı Öztürk’ün mezarını parçalayan en büyük oğlu Ali Öztürk(60)’ten Almanya’da yaşayan kardeşi Osman Öztürk(56) şikayetçi oldu.

DELİ GİBİ DAVRANIYOR

Köylüler, “Hakkı Öztürk köyümüzün muhtarıydı. O öldükten sonra hatır için oğlu Ali Öztürk’e muhtarlığı verdik. 2000'li yıllardı. O dönem köyümüzü karıştırdı. Biz de sonraki seçim dönemi muhtarlığa başkansını getirdik. Yine böyle olaylar yaptı. Şikayetçi oluyoruz ama nafile. Ceza da almıyor. Şimdide babasının mezarını yine parçaladı. Deli gibi davranıyor” dediler.

MUHTARLIĞI KAYBETTİ KÖYLÜNÜN MEZARINA SALDIRDI

Haber61 Ali Öztürk’ün Almanya Münih’teki kardeşi Osman Öztürk’e ulaştı.

Öztürk, kameraları komşularının binasına kurdurduğunu, mezarlığı göreceği şekilde çekim yaptırdığını belirterek, ”Babam Muhtar Hakkı Öztürk 1999’da vefat etti. Öldükten sonra babamın hayrına köylü hemşerilerimiz Ali Öztürk'ü muhtar yaptılar. İkinci seçimde muhtarlığı kaybetti kaybedince o sene mezarları kırdı. Akrabalarımızın mezarlarını parçaladı. Dün gece yine ceketinin altında getirdiği balyozla babamın mezarını parçaladı. Biz yaptırıyoruz o parçalıyor!” şeklinde dert yandı.

DELİYSE YATIRIN BIKTIK

Osman Öztürk, aile içerisinde Ali Öztürk’ün hareketlerinden herkesin bıktığını ifade ederek, “Almanya’da yaşadığımız için bize, ‘Siz çalışacaksınız beni bakacaksınız. Mecbursunuz. Yoksa mezarları kırarım’ diyor. Babam öldüğünden beri sorunlarımız arttı. Problem yaşıyoruz. Şikayet ediyoruz devamlı. Annem 75 yaşında. Küfretti dövdü herşeyi yaptı. En son evinden başka bir eve çıkardık. Gitti o evi de buldu bir sürü rezillik etti. Bir daha bu yaptığı yanına kalmasın. Cezası büyük olsun. Deliyse Bakırköy’e yatırsınlar bıktık” dedi.

Trabzon'da şok eden olay! Köylüleri canından bezdiren mezarcı yakalandı

Trabzon'da şok eden olay! Köylüleri canından bezdiren mezarcı yakalandı

Trabzon'da şok eden olay! Köylüleri canından bezdiren mezarcı yakalandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber