Trabzon'da SMA'lı çocuklar için müzayede düzenlendi

Her Adımda Kadın Derneği, SMA hastası çocuklar için Trabzon'da müzayede düzenledi.

Trabzon'da SMA'lı çocuklar için müzayede düzenlendi

Her Adımda Kadın Derneği SMA'lı çocuklar için müzayede düzenledi. Yaptıkları sosyal sorumluluk projelerine bu kez yeni bir boyut kazandıran Her Adımda Kadın Derneği kadınlar tarafından üretilen ürünleri Hamamizada İhsan Bey Kültür ve Sanat Merkezinde katılımcıların beğenisine çıkardı.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, eşi ve çok sayıda protokol üyesinin katılımıyla gerçekleşen müzayede amacına hizmet eder şekilde beğeni topladı.

SMA hastası dört çocuk için satışa sunulan ürünler ilgi görürken dernek başkanı Elif Serdar ilkini gerçekleştirdikleri müzayedenin bundan sonra da devam edeceğini ifade etti. Ortahisar Belediyesi ile iş birliği içerisinde olmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Elif Serdar, kadınlara destek olan, çocuklara ve topluma fayda esası gözeten tüm katılımcılara minnettar olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber