Trabzon'da silahlı kavga 3 yaralı

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’da iki ayrı yerde meydana gelen silahlı kavgada üç kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Ortahisar İlçesi ile Of İlçesinde meydana gelen olaylarda bir anlık öfkelerine yenik düşen İ.T ile F.S’nin silahından çıkan mer

Trabzon'da silahlı kavga 3 yaralı

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’da iki ayrı yerde meydana gelen silahlı kavgada üç kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Ortahisar İlçesi ile Of İlçesinde meydana gelen olaylarda bir anlık öfkelerine yenik düşen İ.T ile F.S’nin silahından çıkan mermilerden yaralananlar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Ortahisar İlçesi Değrimendere Mahallesinde Alacak meselesi nedeni ile aralarında tartışma çıkan O.A ile İ.T arasındaki tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. İ.T’de bir anda öfkelenerek belinde çıkardığı tabanca ile birlikte O.A’ya ataşe ederek yaraladı. O.A, Farabi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Of’ta meydana gelen olayda ise önceden aralarında husumet olan 3 kişi bir araya gelince kavga çıktı. Çıkan kavgada F.S, belinde çıkarmış olduğu silah ile kavga ettiği R.K ile K.K’ya ateş etti. R.K sol bacağından vurulurken K.K ise omzundan yaralandı. Of devlet hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Polis her iki olayla alakalı çalışma başlattığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber