Trabzon'da "Şifadır Türküler" adlı konser verildi

Trabzon'da sağlık personelleri tarafından oluşan koro konser verdi.

Trabzon'da "Şifadır Türküler" adlı konser verildi

Trabzon'da bir grup sağlık çalışanı, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Şifadır Türküler" adlı konserde bir araya geldi ve koro olarak performans sergiledi. Şef Seray Odabaş liderliğindeki koro, çeşitli Türk halk müziği eserlerini seslendirerek izleyicilere keyifli bir gece yaşattı.

Sağlık Müdürü Hakan Usta, konserde yer alan sağlık personelini tebrik ederek şunları söyledi:

"Hastanelerde özellikle cefa çeken, herkesin sıkıntılarını göğüsleyen bir meslek mensubuyuz. Bu sıkıntılar içinde bizlerin de deşarj olmaya, tabiri caizse kafa dağıtmaya ihtiyacımız var. Bunları düşünerek sizlerin motivasyonunu, felekten bir an oluşturabilme duygusunu taşıyabilmek için bu geceyi organize ettik."

Konser, sağlık çalışanlarının yanı sıra İl Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi gibi önemli isimler tarafından da ilgiyle izlendi.

trabzon-saglik-calisanlarindan-konser-2.webp

trabzon-saglik-calisanlarindan-konser-1.webp

trabzon-saglik-calisanlarindan-konser-3.webp

trabzon-saglik-calisanlarindan-konser-4.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler