Trabzon’da seçim sevinci - "Sandık bize mesaj verdi"

Trabzon’da AK Parti seçim sonrası kutlama yapıldı.

Trabzon’da seçim sevinci - "Sandık bize mesaj verdi"

Haber61 – Haber Servisi – 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin sonuçlarının belli olması sonrasında AK Parti Trabzon İl Başkanlığı önünde kutlama yapıldı.

Atatürk Alanında yapılan kutlamaya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Milletvekilleri Muhammet Ballta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Vehbi Koç ve Selçuk Çebi, gençlik kolları, Kadın Kolları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Gecemiz hayırlı uğurlu olsun ama inşallah bu sonuçla beraber geleceğimiz de hayırlı olsun. Bu sonucun mimarı sizlersiniz hepinizi kutluyorum. Bu şehrin bir evladı olmaktan gurur duyuyorum. Trabzon ne zaman güleceğini de ne zaman gürleyeceğini de iyi bilir demişti. Bu akşam Trabzon’umuz bir kez daha gülüyor ve gürlüyor. Bu sevinci paylaşmak, kıymetli milletvekillerimizle yaşamak hepimizin hakkı. Bütün hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Trabzon’umuz reisinin arkasında dimdik durarak, onu Türkiye Cumhuriyetinin ilk başkanı olarak seçti. Ben seçilen milletvekillerimizde kutluyorum. Seçilemeyen milletvekili adaylarımıza da teşekkür ediyorum. Seçimler medeni ortamda gerçekleştiği için mutluyuz. Bu seçime şehrimizde giren ancak kazanamayan partilerimizde oldu. Onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, “Biz gençlik kolları olarak bu yola çıkmadan önce s0okak sokak gezeceğimize söz vermiştik ama siz değerli Trabzonlu hemşerilerimiz sandığa giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye Cumhuriyetinin birinci Devlet başkanı seçtiniz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Bu büyük zaferi kazananlar ve bütün Trabzon, kazanan Trabzon’dur, Kazanan Türkiye’dir, kazanan dünya mazlumlarıdır. Hepimizi kutluyoruz. Kazanan Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakıdır” dedi.

AK Parti Trabzon il Başkanı Haydar Revi, “Her zaman olduğu gibi bu akşamda alanı doldurdunuz hepinizden Allah Razı olsun.  Burada hep birlikte söz vermiştik. Bugün ülkemizde hem de şehrimizde çok güzel bir atmosfer yaşıyoruz. Biz sadece burada toplanan kalabalığın parti mensuplarının değil tüm Trabzon’un hizmetkarıyız. Biz hizmet etmeye geldik. Bütün teşkilat mensuplarımızla faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Çok yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Durmak yok yola devam” dedi.

Selçuk Çebi, “Hala mutluyuz. Hala gülüyoruz. 5. Ve 6. Sıradaki vekillerimiz kazanamadı moralleri bozuldu diye düşünmeyin. Kazanan Sayın Cumhurbaşkanımız" dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Dünyaya Bir daha gösterdik ki bizimle uğraşan yedi düvelde olsa onları sandığa gömmeyi başardık. Allah’ın izniyle Kandil’e bayrağı dikeceğiz inşallah. Biz bu milletin her bir ferdi ile yağan yağmurda birlikte ıslandık ve buna devam edeceğiz. Tüm Ortadoğu ve mazlum coğrafyalara mesajımızı verdik. Sizlere iki buçuk senedir hizmet ettik etmeye devam edeceğiz. Bizim sizin üzerinizde hakkımız yok yok ama sizin bizde hakkınız var. Bizlere dua edin. Fitne, fesatlardan Allah hepimizi korusun” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Trabzon dünya lideri, yeni hükümet sisteminin ilk başkanı recep Tayyip Erdoğan’a güç verdiniz Allah hepinizden razı olsun. Biz size bir şey söylemiştik. Komutanı askersiz bırakmayın demiştik. Cumhur ittifakına da çoğunluk verdiniz. Bu akşam sevinmek, mutlu olmak ve sislere teşekkür etmek zamanıdır. Bu aziz şehirden 3. Dönem Ankara’ya milletvekili olarak gönderdiniz. Huzurlarınızda eğiliyorum. Gece gündüz demeden zafer kazandınız, tarihe tekrar Trabzon’u yazdırdınız. Avrupa’ya Amerika’ya, İsrail’e Osmanlı tokadını vurdunuz. Bu yolda yürüyen insanlar hiç kimseye zarar vermeden en güzel şekilde yaptı. Sizleri kutluyorum. Kavgasız gürültünüz bir demokrasi bayramı yaşattınız. Dünya lideri ilk defa Başkan olunca sevinç sırasında bir çocuk yaralandı. Onun için balkon konuşmasını erteledi. Onunla birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz. Burada sandık bize mesaj verdi. Bunları değerlendireceğiz. Sizlere hizmet etmeye ant içtik. Elbette projelerimiz hizmetlerimiz devam edecek.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Milletten aldığımız güçle AK Parti yine birinci olmuştur. R5ceepTayyip Erdoğan yine birinci olmuştur. Recep Tayyip Erdoğan’ın apoletini kimsenin sökemeyeceğini bu millet göstermiştir. Cumhur İttifakı ve siyasi hareketimiz kazanmıştır. Farklı algı operasyonu yapanlar kaybetmiştir. AK Parti bu seçimi de kazanmıştır. Hayallere ve umutlara girmeye devam edeceğiz. Ateş hattında bizleri olgunlaştıran çok değerli büyüklerimize saygı duymaya devam edeceğiz. Trabzon için çalışmaya devam edeceğiz. Size hangi sözü vermişsek size ve şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber