Trabzon'da seçim sandıkları kuruldu! İlk oylar kullanıldı

Trabzon Havalimanı'nda yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenler için oy verme işlemi başladı.

Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapılarında bugün itibari ile yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar oy kullanmaya başladı.

Trabzon’da da Havalimanında ’da vatandaşlar oy verme işlemlerini gerçekleştirmeye başladı.

Havalimanında vatandaşlar için yolcu geliş ve gidişi olmak üzere 2 sandık hazırlandı. Sandık görevlilerinin gözlemi eşliğinde vatandaşlar gerekli evrakları vererek oy kullanma işlemlerini gerçekleştirdi.

Trabzon'da seçim sandıkları kuruldu! İlk oylar kullanıldı

Oy kullanan Turgut Akyüz, “Yurt dışında yaşıyorum. Trabzon'da oy kullanmaktan çok memnunum. Yurt dışında da yaşasak vatanımıza devletimize yurdumuza bir katkımız olsun istedik. İnşallah hayırlısı olur. Trabzonluyum, Hollanda'da yaşıyorum.” İfadelerini kullandı.

Almanya’dan emekli olduğunu belirten Ali Usta, "Trabzon’da yaşıyorum. Bu hükümetten devam. Bunlar iş yapıyor. Memnunuz her tarafta. Ben Almanya'da 35 sene çalıştım. 25 senedir de emekliyim. Bunlardan ne gördük? Evvelini gördüm bunların ben. 46 doğumluyum öbürlerinden bir fayda görmedim. Tayyip Erdoğan'dan devam.” şeklinde konuştu.

Mehmet Yeşilyurt, "Fransa'da ikamet ediyorum. Paris büyükelçiliğinde oy kullanacaktım. Fakat burada bulunduğumdan dolayı Trabzon’da kullanmak nasip oldu. İnşallah milletin dediği nasip olacaktır. İyi işler olacaktır.” şeklinde konuştu.

Trabzon Havalimanı’nda oy kullanma işlemi 14 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Haber61 - Haber Servisi - Emrah Paça - Efnan Demireren -

Trabzon'da seçim sandıkları kuruldu! İlk oylar kullanıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber