Trabzon’da sahte ürün operasyonu Polis baskın yaptı esnaf isyan etti

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bulunan Kemaraltı bölgesinde sahte ürün operasyonu yapıldı.

Trabzon’da sahte ürün operasyonu Polis baskın yaptı esnaf isyan etti

Haber61 - Haber61 

Trabzon’da alış verişin yoğun bir şekilde yaşandığı Kemaraltı bölgesinde bugün gergin anlar yaşandı. Emniyet güçleri korsan ürün baskını yapınca esnaf isyan etti. Kalabalık bir polis grubunun girdiği Kemaraltı’nda bir çok işyerindeki ürün toplatıldı ve tutanak tutuldu.

Duruma isyan eden esnaf “Zaten zor şartlarda ayakta duruyoruz. Devlete vergisini düzenli olarak ödeyen esnaflarız. Her ay avukat ve polis baskınlarından bunaldık. Esnafa terörist muhamelesi yapılıyor. 5 Metrekare dükkana baskın için onlarca polis görevlendiriliyor ve halkın gözünde küçük düşürülüyor. Sözümüz ona sahte marka operasyonuna çıkıyorlar ama üretim tesisleri yerine her seferinde gariban esnafı hedef seçiyorlar. Kış aylarından siftah yapmakta zorlanan esnaf bu baskınlardan bunalmış durumda” ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber