Trabzon’da polisin dikkati 20 Bin TL’yi kurtardı

Trabzon’da polisin dikkati sonucu telefon dolandırıcıları emellerine ulaşamadı.

Trabzon’da polisin dikkati 20 Bin TL’yi kurtardı
Haber61 – Haber Servisi - Trabzon’da telefon dolandırıcılarına 20 Bin TL göndermek üzere olan kadının hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri olaya müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre M. D. isimli bir kadın kendisini arayan kişilere PTT şubesi aracılığı ile 5 Bin TL yatırdı. Daha sonra ise evinde bulunan altınları bozdurarak topladığı 15 Bin TL’yi Kahramanmaraş caddesinde bulunan bir banka şubesi aracılığı ile göndermeye çalıştığı sırada güven timleri telefonla konuşması ve telaşlı tavırlarından şüphelendikleri M.D.’ye parayı yatırmadan müdahale etti.

Dolandırıldığı anlaşılan M.D.’nin dolandırıcılara gönderdiği 5 Bin TL ise polis ekipleri tarafından ulaşılan PTT Müdürü aracılığı ile bloke koydurularak ve savcılık talimatı ile M.D’ye teslim edildi.

Polis ekipleri M.D’yi telefonla dolandırmaya çalışan şahsın D.S. isimli şahıs olduğunu tespit ederek yakalanması için çalışma başlattı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber