Trabzon'da polis hız kesmiyor! Aranan 6 şahıs yakalandı

Trabzon'da aranan 6 şahıs yakalandı. Şahısların çeşitli suçlardan hapis cezaları kesinleşti.

Trabzon'da polis hız kesmiyor! Aranan 6 şahıs yakalandı

Trabzon genelinde yürütülen hukuk düzeni operasyonları kapsamında, çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 6 kişi, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ilçe emniyet müdürlükleri ve polis merkezi ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu yakalandı.

Yakalanan şahıslar arasında, uyuşturucu madde kullanmak ve satın almak suçlarından 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Y., kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 12 ay hapis cezası olan C.E., ve bilişim sistemlerini kullanarak dolandırıcılık suçlarından A.G. yakalandı.

Ayrıca, benzer suçlarla aranan C.M., A.Ç., ve N.K. isimli şahıslar da yakalanarak ceza infaz kurumlarına teslim edildi.

Emniyet güçleri, kamu düzeninin ve güvenliğinin sağlanması adına çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ve hukuk önünde hesap vermekten kaçanların peşini bırakmayacaklarını bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler