Trabzon’da pizzacılık sektörüne Hekimoğlu imzası

Trabzon’da Crakers Pizza’nın yeni şubesi Hekimoğlu girişimi vatandaşların hizmetine sunuldu.

Trabzon’da pizzacılık sektörüne Hekimoğlu imzası

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un önemli sanayi kuruluşlarından olan Hekimoğlu Döküm Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu’nun oğulları Semih, Melih ve Kerem Hekimoğlu, Trabzon’un yerli markası olan Crakers Pizza şubesi açarak gıda sektörüne girdi.

Ortahisar ilçesi Zeytinlik Caddesindeki şube için yapılan açılış törenine İşadamı Celil Hekimoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Hamdi Gürdoğan, Trabzonspor eski Teknik Direktörü ve Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Trabzon’da pizzacılık sektörüne Hekimoğlu imzası

Açılışta konuşma yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, "29 senedir komşuyuz. Ben zaten yaşayarak gördüm. Nasıl çalıştıklarını nasıl memleket ekonomisine faydalı olduklarını. Ülkemizde bir ekonomik bir sıkıştırma var. Böyle bir dönemde iş yeri açmak çok önemli. Dost ve arkadaş olarak çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum’’ dedi.

Daha sonra konuşan Celil Hekimoğlu, “Şehrimize hizmet etmek bizim için gurur verici. Daha iyi daha heyecanlı hizmetler için çalışıyoruz. Burası oğullarımın açtığı bir işletme. Oğullarıma ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmalar sonrasında dua edildi ve kurdele kesimi gerçekleştirildi. Daha sonra ise davetlilere ikramlar sunuldu.

Trabzon’da pizzacılık sektörüne Hekimoğlu imzası

BİR YERLERDE EKSİKLİK VAR

Semih Hekimoğlu Haber61’e yaptığı açıklamada “Öncelikle teşekkür ediyorum ilginize, alakanıza. Bahsetmiş olduğunuz gibi futbol sektörü, döküm sektörü, otomotiv yedek parça derken dedim ki bir yerlerde bir eksiklik var. Kardeşlerimle beraber Melih ve Kerem’le beraber böyle bir yola çıkmayı uygun gördük. Daha sonrasında bu şekilde gelişti ve şimdi meydanda Trabzon insanının hizmetinde olacağız. Umarım iyi olur, iyi hizmetler veririz. Crakers zaten bir zincir. Biz bu zincirin bir halkası olmuş gibi olduk şu anda ama tabii ki bu bir başlangıç bizler için. Biraz bu alanda tecrübe edindikten sonra belki aynı şekilde bir pizzacı olarak yada başka bir kafe sektöründe başka bir isimle daha farklı bir alanda hizmet vermek isteriz. Bu bir başlangıç. Yani yatırım yaparak istihdam sağladığımız için bence olumlu olmalı bakış ve gerçekten de öncelikle dedemizden ismi geçtiği her noktada daha sonra babam ve amcalarım isimlerinin her geçtiği noktada onlardan ötürü bir saygı yaşıyoruz. Bu da bizi gururlandırıyor. Bizde bu noktada üçüncü nesil olarak devam edip onların devredecekleri bayrağı layıkıyla taşımak istiyoruz. Tabii ki umarım layık oluruz bu aileye” dedi. 

Trabzon’da pizzacılık sektörüne Hekimoğlu imzası

"TRABZONSPOR'A İYİ BİR PİLOT TAKIM OLACAK"

Hekimoğlu Trabzon spor Kulübü ile ilgili konuşan Hekimoğlu, “Orası namağlup lider olmamızdan belli olacağı üzere yani biz başkanlığımızı yaptık ama bu projede yakışan zaten babamızın liderliğiydi. O anlamda zaten sahaya da yansıyor bu başarı. Her şey yolunda her şey güzel. İnşallah Trabzon’umuzu temsil eden bir takım haline gelecek.  inşallah Trabzonspor’umuza  iyi bir pilot takım daha yukarı ki liglerde olacak. Dediğim gibi her şey yolunda şuanda Allah bozmasın” ifadelerini kullandı. 

Trabzon’da pizzacılık sektörüne Hekimoğlu imzası

Trabzon’da pizzacılık sektörüne Hekimoğlu imzası

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber