Trabzon’da personelin alacağı promosyon belirlendi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi personelinin maaş promosyonu 90 bin 061 TL olarak belirlendi.
Trabzon’da personelin alacağı promosyon belirlendi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TİSKİ Genel Müdürlüğü çalışanlarının maaş promosyonu anlaşması tamamlandı. Geçen hafta yapılan ihalede en yüksek 82 bin TL teklif veren Vakıfbank, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in girişimleri sonucu teklifini 90 bin 061 TL’ye çıkardı.

38 aylık süreyi kapsayan promosyon anlaşması, bugün Vakıfbank ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi arasında imzalandı. Promosyon tutarları, ay sonuna kadar personelin hesaplarına aktarılacak.

trabzonda-personelin-alacagi-promosyon-belirlendi

“MESAI ARKADAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’e teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Şehrimizin evladı Vakıfbank Genel Müdürümüz Sayın Abdi Serdar Üstünsalih'e, promosyon ücretinin artırılması yönündeki ricamızı kırmadığı için teşekkür ediyorum. Mesai arkadaşlarımızın memnuniyeti bizim için sevindiricidir. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle harcasınlar.”

38 AYLIK ANLAŞMA, 90 BİN TL PROMOSYON

Yapılan anlaşmayla birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ çalışanları, 38 aylık dönem için 90 bin 061 TL promosyon alacak.
Büyükşehir yetkilileri, bu anlaşmanın personel memnuniyetini artırdığını ve kamuda örnek bir uygulama olarak değerlendirildiğini belirtti.

 

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir