Trabzon'da Ortahisar Belediyesi çalışanlarına denge tazminatı ve bayram ikramiyesi verilecek mi?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç sorulan soru üzerine personele verilecek denge tazminatı ve Bayram ikramiyeleri ile ilgili konuştu.

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi çalışanlarına denge tazminatı ve bayram ikramiyesi verilecek mi?

Trabzon'da Ortahisar Belediye Meclisi Mart ayı oturumları başladı.

Yerel seçim öncesinde yapılacak son oturum olan toplantıda CHP'li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, Belediye personeline verilecek denge tazminatı, Ramazan ve Kurban Bayramlarındaki ikramiyelerle ilgili durumu sordu.

Zorlu, "Sosyal denge tazminatı imzalamadığınız için arkadaşlar alamadıklarını söylediler. Ramazan ayında ve Kurbanda büyükşehir çalışanları belli ücretler alıyor. Ortahisar Belediyesi çalışanları bunlardan yararlanamıyor. Bunlarla ilgili bu son günlerde bir müjde verecek misiniz?" dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zorlu'nun sorularına cevap olarak "Sosyal denge tazminatı konusu 3 aylık. Büyükşehir belediyemiz artışı uygulayarak yaptı. Ben seçilecek başkanın inisiyatifi kendisi değerlendirmesi için bu uygulamanın daha doğru olacağını düşünerek bir karara imza attık.

Ramazan ve Kurbanla ilgili geçen yıl değerlendirdiğimiz bir durum var. Kasım ve Mayıs ayında iki defa yapıyoruz. Yılın ilk altı ve ikinci altı ayında ikramiye veriyoruz. Belediyemizin mali durumunu da personelimizin de durumunu değerlendirerek bunları yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber