Trabzon’da öğrenciler 4 çeşit yemeğe 4 TL ödüyor

Karadeniz teknik üniversitesi’nde 4 çeşit yemek 4 Tl’ye veriliyor.

Trabzon’da öğrenciler 4 çeşit yemeğe 4 TL ödüyor

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve ekibi, Üniversitenin Kanuni Kampüsü içerisinde bulunan Nejmi KIRKBİR Öğrenci Yemekhanesi’nde, öğrenciler ile bir araya geldi.

Rektör Çuvalcı 2021-2022 Akademik Yılı ile birlikte yüz yüze eğitimin başlamasının ardından okullarına kavuşan öğrenciler ile sohbet ederek öğle yemeği yedi. Öğrencilerin talep ve önerilerini dinledikten sonra incelemelerde bulunan ve başta beslenme, barınma, ulaşım olmak üzere onların tüm sosyal olanaklarının, en yüksek standartlarda sunulması adına çok çaba sarf edildiğini vurgulayan Rektör Çuvalcı, yüksek kaliteli yemek hizmetlerinden öğrencilerin cüzi bir miktar ödeme yaparak faydalandığını ve bir öğünde öğrencilere 4,00 TL karşılığında verilen ve ihale yöntemi ile alınan dört çeşit öğle yemeğinin, 2021 yılı sonuna kadar maliyetinin 19,32 TL olup bu ücretin 15,32 TL’sinin Üniversite tarafından karşılandığını, 4,00 TL’sinin ise öğrenciler tarafından ödendiğini dile getirdi.

Öğrenciler, sunulan sosyal ve kültürel imkânlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’ya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber