Trabzon’da nokta atışı operasyon: Binlerce makaron ve puro ele geçti

Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak tütün, makaron, içki ve telefon ele geçirdi; 3 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Trabzon’da nokta atışı operasyon: Binlerce makaron ve puro ele geçti

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü 01.12.2025 – 08.12.2025 tarihleri arasında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, adli makamlardan alınan talimat doğrultusunda yürütülen kaçakçılık operasyonlarında çeşitli kaçak ürünler ele geçirilmiştir.

Operasyon kapsamında Ele Geçirilen Kaçak Malzemeler:

10.000 adet boş makaron

1.250 adet dolu makaron

5 kg kıyılmış tütün

23 şişe kaçak içki

31 şişe el yapımı içki

20 kutu içki yapım malzemesi

30 adet içki maya özü

569 adet kaçak puro

23 paket kaçak sigara

3 adet kaçak telefon ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak 3 şahıs hakkında 5607 SKM (Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu) kapsamında adli tahkikat başlatılmıştır.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleyi kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir