Trabzon'da muhtarlar Beşikdüzü'nde buluştu

Trabzon Muhtarlar Federasyonu tarafından organize edilen Muhtar Buluşmaları Beşikdüzü’nde devam etti.

Trabzon'da muhtarlar Beşikdüzü'nde buluştu

Trabzon Muhtarlar Federasyonu tarafından her 10 günde bir düzenlenen ilçe muhtarları ile istişare toplantısı Beşikdüzü ilçesinde devam etti.

İkincisi düzenlenen toplantı Beşikdüzü Muhtarlar Derneği ev sahipliğinde ilçede gerçekleşti. Aynı zamanda Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı olan Trabzon Muhtarlar Federasyonu başkanı Bekir Aktürk’ün, Başkent Ankara’da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile randevusu olduğundan katılmadığı toplantıyı Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili Muhittin Eyüboğlu yönetti.

trabzonda-muhtarlar-besikduzunde-bulustu.jpeg

Toplantıya Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Beşikdüzü Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Küçükyıldız, ilçe muhtarlar dernek başkanları katıldı.

İLÇEMİZE SİZLERLE HİZMET EDİYORUZ

Belediye Başkanı Ramis Uzun, kısa bir selamlama konuşması yaparak toplantıdan ayrılı. Uzun, “Karşılıklı sohbet ederek, birbirimizin derdini dinleyelim. Geçmişte de belediye başkanlığı yaptım. Şu anda Büyükşehir Belediyesi olduk. Büyükşehir yasası ile ilçelerden yetkiler alındı. Bu süreçte büyükşehir belediyemiz ile uyum içinde çalışıyoruz. Beşikdüzü’nün 34 tane mahallesi var. Bu mahallelerimizin çalışkan muhtarları var. İlçemize en iyi hizmeti edebilmek için sizlerle var gücümüzle çalıştık” dedi.

trabzonda-muhtarlar-besikduzunde-bulustu-001.jpeg

OSMANLI’DAN MİRAS

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili Muhittin Eyüboğlu, “Trabzon’umuzun güzide ilçelerinden Beşikdüzü ilçesinde muhtarlarımızla istişare gerçekleştirdik. Ay yıldızlı bayrağımızın altında, halkımıza hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Bu hedefimizden vaz geçemeyiz. 1829 yılından itibaren muhtarlık vardır. Osmanlı’dan günümüze en büyük mirastır. Bizler de atalarımızın mirasını yaşatıyoruz. Çok kıymetli bir görev yapıyoruz. Devletimizin emrinde, halkımızın hizmetkarıyız” diye konuştu.

trabzonda-muhtarlar-besikduzunde-bulustu-002.jpeg

Eyüboğlu’nun konuşmasının ardından ilçedeki mahalle muhtarları sorun, sıkıntı ve taleplerini dile getirdiler. Muhtarların talepleri not alınarak çözümü için ilgili kurumlara iletildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler