Trabzon'da mevcut otogar alanı satıldı mı? Başkan Zorluoğlu son durumu açıkladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yeni otogarın kısa süre içinde hizmete girecek olduğunu ifade ederken, mevcut otogar yerinin satılması yönünde karar aldıklarını fakat henüz istenen seviyede teklif gelmediğini ifade etti.

Başkan Zorluoğlu'nun, mevcut otogar alanının nasıl değerlendirileceğine dair yaptığı açıklama şu şekilde;

"SATILMASI YÖNÜNDE KARAR ALDIK"

Mevcut otogarın yeri, değerli ve kıymetli bir arazi. Yaklaşık 17-18 dönümlük bir alan var. Buranın satılması, gelen paranın da başka projeler ve devam eden işler için kullanılması yönünde karar aldık. Bütün olarak satışa çıkardık, daha sonra parça parça satışa çıkardık.

"HENÜZ İSTEDİĞİMİZ FİYATI VEREN OLMADI"

Şu ana kadar satış konusunda istediğimiz fiyatı veren olmadı. Ancak bu almayacağımız anlamına gelmiyor. Gerekirse, bizzat biz Büyükşehir Belediyesi olarak orada faaliyet icra edeceğiz. Biz yapıp satacağız, o da mümkün.

"BİR ÖZEL HASTANENİN TALEBİ OLDU AMA...

Bir özel hastanenin talebi oldu ama bizim arzu ettiğimiz fiyatı vermeleri gerek. Özel hastane ya da başka bir şey, biçilen arsa bedeli neyse öderler. Ondan sonra biz de onlara yardımcı oluruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler