Trabzon’da Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu’ndan Gazze’ye anlamlı destek

Trabzon’un Pelitli Mahallesi’ndeki Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu’nda düzenlenen “ÇEDES Gazze için seferber” kermesi, öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla dayanışma örneği sergiledi.
Trabzon’da Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu’ndan Gazze’ye anlamlı destek

Trabzon’un Pelitli Mahallesi’nde bulunan Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu’nda düzenlenen “ÇEDES Gazze için seferber” temalı kermes, büyük katılımla gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı onayıyla düzenlenen etkinlik, hem öğrenciler hem de veliler için anlamlı bir dayanışma günü oldu. Kermeste veliler tarafından hazırlanan çeşitli yiyecek ve el emeği ürünler satışa sunuldu.

Okul Müdürü Ercan Küçük, etkinliğe gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek, dayanışmanın öğrenciler üzerindeki olumlu etkisine dikkat çekti.

Etkinlikle ilgili konuşan 1/C sınıf öğretmeni Soner Yılmaz, “Kermesimize katkı sağlayan tüm velilerimize, emeği geçen okul aile birliği üyelerimize, öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

maresal-fevzi-cakmak-ilkokulu2

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir