Trabzon'da maganda kurşunu can almıştı! Gözaltına alınan 3 kişi için karar verildi

Trabzon'da maganda kurşununa kurban gitmişti! Savcılıktan açıklama geldi

Trabzon'da maganda kurşunu can almıştı! Gözaltına alınan 3 kişi için karar verildi

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde dün, evinin çevresine atılan kurşunun başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden bir kadınla ilgili olayın ardından gözaltına alınan 3 kişiden 2'si serbest bırakıldı, 1 kişi ise tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açıklamasına göre, 4 Aralık 2023 tarihinde Şalpazarı ilçesi Fidanbaşı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Perihan Dikbaş'ın, O.Y., M.K. ve H.Ö. adlı şahıslarla birlikte O.Y.'ye ait evin önünde bulunduğu ve odun kesimi yaparken H.Ö. adlı şüpheliye ait ruhsatsız silahla M.K.'nın havaya ateş etmesi sonucunda Perihan Dikbaş'ın başına isabet eden mermi nedeniyle yaralandığı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi. Olayla ilgili olarak şüpheliler O.Y., M.K. ve H.Ö. gözaltına alındı.

Vakfıkebir Cumhuriyet Başsavcılığı'nda alınan ifadelerin ardından O.Y. ile H.Ö. serbest bırakıldı, ancak şüpheli M.K. tutuklanma talebiyle Vakfıkebir Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

maganda-kursunu-can-almisti-karar-verildi-2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler