Trabzon’da kurumuna Hem müdür, Hem kaptan hem de teknik adamlık yapıyor!

DSİ Karadenizspor’un gizli Kahramanı!

Trabzon’da kurumuna Hem müdür, Hem kaptan hem de teknik adamlık yapıyor!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off müsabakalarında averajla şampiyon olan ve Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselen, DSİ Karadenizspor’un bu önemli başarısının yankıları sürüyor. Trabzon futbol camiasında bir anda dikkatleri üzerine çeken DSİ Karadenizspor’un bu başarısının ardındaki gizli kahraman ise, futbol camiasının yakından tanıdığı bir isim.

Ofspor, Akçaabat Sebatspor ve Hopaspor’da profesyonel olarak futbol oynayan ve o dönem adını efsanelerin arasına yazdıran, daha sonra futbol kariyerini noktalayarak, inşaat mühendisliği okuyan, şimdi ise DSİ 22. Bölge Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Olcay ÇUBUKÇU, DSİ Karadenizspor’un perde arkasındaki gizli kahramanı olarak göze çarpıyor.

Takımın genel kaptanlığı görevini üstlenen ve DSİ Karadenizspor’un her sorunu ile yakından ilgilenen, futbolcularla abi-kardeş bağı kuran Çubukçu, her maçı yakından takip etti ve gerekli analizleri yaparak, takımın başarı çıtasını üst seviyelere çekti. Sonuç itibari ile DSİ Karadenizspor’un BAL ligine çıkmasında büyük emeği bulunan Çubukçu, DSİ Karadenizspor’un gerekli altyapıyı oluşturarak bu lig de başarılı olacağına yürekten inanıyor. Trabzon’da bütün dikkatleri üzerine çeken DSİ Karadenizspor’un BAL liginde göstereceği performansı ise herkes merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber