Trabzon’da kurt ve çakal yerleşim yerine indi! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Trabzon'un Yomra ilçesinde aç kalan bir kurt ve çakal, besin bulmak için yerleşim yerine indi.

Trabzon’un Yomra ilçesinde, yiyecek arayışına çıkan kurt ve çakal, yerleşim yerine kadar indi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, yaban hayatını olumsuz etkileyerek hayvanları besin bulmak için şehir merkezine yönlendirdi.

Yenice Mahallesi’nde bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir kurt ve bir çakalın sokaklarda dolaşarak yiyecek aradığı görülüyor.

Kısa bir süre çevrede dolaşan yaban hayvanları, daha sonra bölgeden uzaklaştı. Vatandaşlar, bu tür durumlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılırken, yetkililer de doğadaki yaban hayvanlarının zor şartlar altında hayatta kalmaya çalıştığını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir