Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 23 Ağustos 2026 16:26 Güncellenme tarihi: 23 Ağustos 2026 17:30

Trabzon’da korkutan anlar! Otomobil bir anda alevlere teslim oldu

Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi’nde, adliye karşısındaki giriş bölümünde park halinde bulunan otomobilde yangın çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Kaşüstü Mahallesi’nde adliye karşısındaki giriş kısmında park halinde bulunan bir otomobilin motor bölümünden henüz belirlenemeyen bir nedenle duman ve ardından alevler yükselmeye başladı. Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

PARK HALİNDEKİ OTOMOBİL ALEV ALDI

İhbar üzerine olay yerine Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, kısa sürede bölgeye ulaşarak alevlere müdahale etti.

Yangın sırasında otomobilin ön kısmından yoğun duman yükseldiği görülürken, çevrede bulunan vatandaşlar da yangının büyümemesi için ekiplerin müdahalesini takip etti. Olay nedeniyle bölgede kısa süreli hareketlilik yaşandı.

İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle otomobildeki yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çevredeki iş yerlerine ve diğer araçlara sıçramaması için ekipler bölgede tedbir aldı.

Yangın nedeniyle otomobilin özellikle motor ve ön bölümünde maddi hasar meydana geldiği görüldü. Olayda herhangi bir kişinin yaralanıp yaralanmadığına ilişkin ise bilgi paylaşılmadı.

YANGININ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Yangının teknik bir arıza ya da başka bir nedenden kaynaklanıp kaynaklanmadığı yapılacak incelemelerin ardından belli olacak.

Kaşüstü’nde adliye karşısındaki giriş bölümünde meydana gelen yangın, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından da cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!