Trabzon’da Koçinler’den anlamlı kampanya

Koçinler Arçelik mağazası kan bağışı kampanyası başlattı.

Trabzon’da Koçinler’den anlamlı kampanya

Haber61 Haber Servisi

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde hizmet veren Koçinler Arçelik Mağazası, Kızılay ile işbirliği yaparak kan bağışı kampanyası başlattı. Organziasyon kapsamında her gün kan bağışı yapan ilk 15 kişiye milli takım forması hediye ediliyor.

22-23 ve 24 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen kampanya saat 11.00’de başlayıp 19.00’da sona eriyor.

Kan bağışı kampanyasını başlatan Yusuf Koçin ve Bahtiyar Koçin Haber61’e konuşarak vatandaşlara kan vermesi için çağrıda bulundu.

Yusuf Koçin “Kan sıkıntısı olduğunu sosyal medyada görmüştüm. Biz de sosyal sorumluluk projesi olarak her yıl bunu yapmayı düşünüyoruz. Bizim de katkımızın olması mutlu eder diye düşündük. İlgi güzel oldu, milli takım forması, maske ve dezenfektan hediye ettik. Çorbada tuzumuz olursa mutlu oluruz. Her gün ilk 15 kişiye forma hediye ediyoruz. Son gün sürpriz yapabilir ve formaları çoğaltabilirsek herkese vermek istiyoruz.” dedi.

Bahtiyar Koçin ise “Amacımız sosyal farkındalık oluşturmak. Haberlerde de ihtiyaç olduğunu görmüştük. Ne yapabiliriz diye düşündük ve Arçelik’ten de destek aldık Kızılay ile de görüşerek organizasyonu düzenledik.” İfadelerini kullandı.

Kızılay yetkilileri ise kampanyaların kan bağışında hareketlenme sağladığını belirterek diğer firmaları da benzer organizasyonlar yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber