Trabzon’da kardeş dehşeti! Üzerine çıktı, kafasını taşla ezdi serbest kaldı

Trabzon’da kardeşleri tarafından darp edilen, üzerine çıkılıp kafası taşla ezilen kişi şikâyeti sonrasında şahısların serbest kalmalarına isyan etti. 

Trabzon’da kardeş dehşeti! Üzerine çıktı, kafasını taşla ezdi serbest kaldı

Haber61 – Haber Servisi – 

Trabzon’da iki kardeşi tarafından yolu kesilerek darp edilen şahıs, olay anının kamera görüntüleriyle birlikte şikayetçi oldu. Ancak savcılık darp eden şahısları adli kontrolle serbest bıraktı. Bu gelişme üzerine öldüresiye dövülen şahıs isyan ederek “Can güvenliğim yok” dedi.

Yaklaşık 3 ay önce Akçaabat İlçesi Bozdoğan mahallesinde meydana gelen olayda S.B., aralarında alacak verecek meselesi bulunan kardeşi M.B. ve diğer kardeşi H.A.B. tarafından araçla yolu kesilerek, eşinin de araçta bulunduğu sırada darp edildi. Olay anı S.B.’nin araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Trabzon’da kardeş dehşeti! Üzerine çıktı, kafasını taşla ezdi serbest kaldı

ŞİKAYETÇİ OLDU

Olay sonrasında S.B. hastaneden darp raporu alarak iki kardeşinden şikâyetçi oldu. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatarak iki tarafın ifadelerini aldı. Savcılık daha sonra şahısları Adli Kontrol şartı ile serbest bıraktı.

Trabzon’da kardeş dehşeti! Üzerine çıktı, kafasını taşla ezdi serbest kaldı

“CAN GÜVENLİĞİM YOK”

Savcılığın verdiği karara isyan eden S.B. Haber61’e yaptığı değerlendirmede yaşanan olayın üçüncü kez tekrarlandığını belirterek, tedirginlik içinde yaşadıklarını ve can güvenliklerinin olmadığını ifade etti.  

S.B., “Araçla yolumuz kesildi. Eşimin ve benim telefonlarımız gasp edildi. Daha sonra beni darp ettiler. Olay anında çocukları geldi ve beraber beni darp ettiler. Bu kişilerin gerçek kastı beni öldürmek ve mirasçı olarak benim malımı almak. Bu konu adli mercilere intikal ettirilmiştir. Bu kişiler adli makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Serbest bırakılmaları nedeniyle benim ve eşimin can güvenliğimiz bulunmamaktadır. Bu 3 ay içindeki 3. olaydır. Belli ki bunların kastı beni öldürmektir. Fakat Adli merciler tarafından tutuklamaya yönelik bir işlem yapılmamıştır. Ortada tutuklamayı gerektirir bir suç vardır. Tedirginlik içinde yaşıyorum. Her an başka bir olay yaşanabilir ve daha ağır sonuçlar ortaya çıkabilir. Tutuklanmaları gerektiğini düşünüyorum. Silahlı olan bu kişilerin toplum içinde bulunmaları ve serbest dolaşmaları kabul edilemez” dedi.

Trabzon’da kardeş dehşeti! Üzerine çıktı, kafasını taşla ezdi serbest kaldı

SANİNE SANİYE KAMERADA

Kardeşleri tarafından darp edilen S.B.’nin araç kamerası olay anını saniye saniye kaydetti. Görüntülerde S.B. ile eşi A.G.B.’nin içinde bulunduğu aracın yolu kesildiği, yaşanan tartışma sonrasında M.B. ve H.A.B. tarafından araçtan indirilen S.B.’nin 3 kişi tarafından tekme ve yumruklarla darp edildiği, üzerine çıkıldığı ve kafasına taşla birkaç kez vurulduğu görüldü. Sonrasında da S.B. ile eşi A.G.B’nin araçla olay yerinden ayrıldığı görülüyor.

SAVCILIK İFADELERİ

M.B. ve H.A.B. ise savcılıkta verdikleri ifade de şunları söylediler;

M.B. verdiği ifadesinde “S.B. Kardeşimdir. Kendisine diğer kardeşim H.A.B. ile daire sattım. 150 Bin TL alacağım var. Borcunu ödemedi. En son borcuna karşılık köydeki araziyi verecekti, onu da vermedi başkasına sattı. Bize paramızı ödememek için sürekli bahaneler uydurdu. En son olay günü kardeşim H.A.B. ile S.B. hastanede kavga etti. O zaman da ayırmak için aralarına girdim. Akşam vakti H.A.B. beni çağırdı, bende arabaya binerek nereye gittiğimizi sordum. O sırada ön tarafta aracı ile giden S.B.’yi fark ettim. H.A.B., S.B.’yi durdurarak konuyu konuşmak istedi. Ancak S.B. fevri davrandı. Daha sonra S.B. ile H.A.B. kavga ettiler. Bende yengem olan S.B.’nin eşi A.G.B.’nin bulunduğu aracın sağ tarafına giderek telefonla kayıt yapmaya çalıştığını fark ederek yapmamasını söyledim. Telefon düştü, bende kayda alıp bizi rezil eder diye telefonu aldım. Sonra telefon S.B. ve H.A.B.’yi ayırmak isterken tekrar düştü. Daha sonra telefona ne olduğunu bilmiyorum. Daha sonda H.A.B.’nin telefonu aldığını öğrendim. Ben kimseyi darp etmedim. Bana kimse vurmadı. Bana iftira attığı için S.B.’den şikayetçiyim” dedi.

H.A.B. ise savcılığa verdiği ifadesinde “Kardeşim S.B. ile aramızda alacak verecek meselesi vardır. Bana borcunu ödememiştir. Olay günü konuyu konuşmak için kendime ait araçla takip ettim ve durdurdum. Ancak kendisi bana yine agresif davrandı. Bunun üzerine aramızda arbede yaşandı. Ben elindeki telefonu kafama vurmasın diye aldım. Yengem A.G.B.’nin telefonunu da yerde bulduğum için aldım. Kendisine zaten iade edecektim. Telefonları yağmalamam için hiçbir sebep yoktur. Neticede kendisi benim kardeşim ve ailesidir. Sonrasında bizim hakkımızda şikayetçim olduğunu duydum. Ben telefonların bende olduğunu jandarmaya söyledim ve teslim ettim. Atılı suçlamayı kesinlikle kabul etmiyorum. Kardeşim S.B. ile aramızdaki arbede sırasında kendisine vurmadım. Ancak düştüğü sırada kafasını vurdu. Hakaret ve tehdit etmedim. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmedim. “ sözlerine yer verdi.

Bu suçlamalar karşısında darp edilen S.B. ise kendisinin kardeşlerine herhangi bir borcu olmadığını, borcunu ödediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber