Ayfer Cihan’dan Trabzon Günleri mesajı: “Hep birlikte Ankara’dayız”
AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri kapsamında açıklamalarda bulundu. Cihan, organizasyonun Trabzon’un kültürünü, sanatını ve lezzetlerini hemşehrilerle buluşturacağını söyledi.
Yayınlanma:
Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri etkinlikleri kapsamında değerlendirmelerde bulunan AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, organizasyonun Trabzon’un tanıtımı açısından önemli bir buluşma olduğunu ifade etti.
Cihan, yaptığı açıklamada, “Hep birlikte Ankara'dayız. Karadeniz'in incisi, Trabzon'umuzun kültürünü, sanatını, lezzetlerini hemşehrilerimizle buluşturacağımız bu güzel organizasyonda Ankara'da sizlerle birlikte inşallah hemşehrilerimizle hep birlikte bu havayı teneffüs edeceğiz” dedi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Resmi İlanlar
Trabzon Haber

