Trabzon'da kaçak sigara operasyonu! Binlerce ürün ele geçirildi

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı tarafından, kaçak sigara imalathanesine operasyon düzenlendi

Trabzon'da kaçak sigara operasyonu! Binlerce ürün ele geçirildi

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı, yerel yetkililerle işbirliği içinde Ortahisar İlçesi'nde düzenlediği bir operasyonla bir kaçak sigara imalathanesini çökertti. Edinilen bilgiye göre, yapılan saha araştırmaları sonucunda bir şahsın kaçak sigara üretimi ve satışı yaptığı tespit edildi.

Operasyonda, çay ve tütün tespit köpeğinin de katılımıyla şüphelinin evinde yapılan aramada 91.600 adet boş makaron, 14.800 adet dolu makaron, 38 kilogram tütün ve 4 adet sigara sarma makinası ele geçirildi.

Kaçakçılıkla mücadele birimlerinin yürüttüğü titiz çalışmalar sonucunda ele geçirilen malzemelerle ilgili olarak şüpheli hakkında adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan saha araştırmaları sonucunda Ortahisar İlçesinde bir şahsın kaçak sigara imal ettiği ve satışını yaptığı bilgisi alınmıştır. Bunun üzerine çay ve tütün tespit köpeğinin de katılımı ile şüphelinin ikametinde yapılan aramada; 91.600 Adet Boş Makaron ,14.800 Adet Dolu Makaron ,38 Kg Tütün, 4 Adet Sigara Sarma Makinası ele geçirilmiştir. Şüpheli hakkında adli işlemler devam etmektedir. Kaçakçılıkla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber