Trabzon'da kaçak içki baskını! 16 şişe sahte alkol ele geçirildi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü kaçakçılığa karşı mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Trabzon'da kaçak içki baskını! 16 şişe sahte alkol ele geçirildi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından kaçak alkol, tütün ve tütün mamulleri, bandrolsüz emtia ürünlerinin yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda A.Ş. isimli şahsın bulunduğu araçta yapılan aramada 16 şişe sahte bandrollü ve bandrolsüz alkollü içki ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün titiz çalışmaları sonucunda, adli makamlardan alınan arama kararı/talimatına istinaden düzenlenen operasyonda, şüpheli şahsın taşıdığı sahte içkiler, suç unsuru olarak değerlendirildi. Şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan basın açıklamasında, "Kaçakçılıkla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" ifadeleri kullanılarak, kaçakçılıkla mücadeledeki kararlı duruş bir kez daha vurgulandı.

Emniyet güçleri, kaçakçılığa ve sahte ürün ticaretine karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı ve bu tür suçlara karşı göz açtırılmayacağının altını çizdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler