Trabzon’da iki ilçe arasına 12 plaka

Trabzon’da iki ilçe arasına 12 ticari taksi plakası verilmesi kararlaştırıldı.

Trabzon’da iki ilçe arasına 12 plaka

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun olmadığı oturuma Başkanvekili Seyfullah Kınalı başkanlık etti.  

Yapılan görüşmelerde meclis gündemine Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen 5 adet madde görüşüldü.

İlk madde de hafriyat taşıma izin belgeleri görüşülerek Komisyona geçtiğimiz yıl ücretsiz olan taşımanın tekrar ücretsiz olarak devam etmesi yönünde gelen madde komisyondan olumlu olarak çıktı. Meclis gündemine gelen konu oy birliği ile kabul edildi. İkinci madde de AYKOME yönetmeliğinde yapılan değişiklik oy çokluğu ile kabul edildi.

ÇARŞIBAŞI VAKFIKEBİR ARASINDA TAKSİ MECLİSTEN GEÇTİ

Meclis gündemine gelen bir başka konu ise Çarşıbaşı - Vakfıkebir ilçeleri arasına yapılacak ihale ile 12 taksi plakası verilmesi ile hat açılması gündeme geldi. Mecliste oylamaya sunulan Çarşıbaşı - Vakfıkebir arasına 6 adet Vakfıkebir - Çarşıbaşı arasına 6 adet HY plakalı ticari taksi plakası verilmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz yaptığı açıklamada “bu ilçemizde önemli bir eksiklikti emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Ak Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman da, “İlçemize hayırlı olsun. Vatandaşlarımıza daha iyi bir ulaşım imkanı sağlamak adına Çarşıbaşı-Vakfıkebir arasında yeni bir dolmuş hattı oluşturulması ve bu hatta çalışacak olan 6+6 adet taksi plakasının Büyükşehir belediyemiz tarafından ihale edilmesi kararı oy birliği ile alınmıştır.Bu adımın atılması hususunda emeği olan herkese ilçem adına teşekkür ederim.” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber