Trabzon'da iki araç birbirine girmişti! Acı haber geldi

Trabzon'da dün gece yaşanan trafik kazasından acı haber geldi.

Trabzon'da iki araç birbirine girmişti! Acı haber geldi

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde dün akşam üzücü bir trafik kazasına meydana geldi. Kazada ağır yaralanan genç bir sürücü, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Kazanın detaylarına ilişkin bilgiler, yerel yetkililer tarafından paylaşıldı.

Olay, Vakfıkebir Devlet Hastanesi önünde meydana geldi. Ahmet Koçal isimli 24 yaşındaki genç sürücü, 61 AGG ... plakalı aracıyla arkadaşlarını hastane önünde indirmek üzere durduğu sırada, arkadan gelen ve K.B. tarafından idare edilen bir başka otomobilin şiddetli çarpışı sonucu ağır yaralanmalarına neden oldu. Çarpışmanın etkisiyle Koçal'ın aracı büyük hasar aldı ve adeta hurdaya döndü.

Ahmet Koçal, olay yerinden hızla Kaşüstü Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen genç sürücünün kurtarılamayarak hayatını kaybettiği bildirildi. Kazada yaralanan diğer beş kişinin tedavisi ise devam ediyor.

Trabzon'da iki araç birbirine girmişti! Acı haber geldi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber